Gen Shoji klar for Gamba Osaka

Den japanske landslagsspilleren Gen Shoji er klar for Gamba Osaka, og forlater dermed franske Toulouse FC etter kun litt over et år.

Shoji var et fast innslag i startoppstillingen til den franske toppserieklubben ifjor, og startet 18 kamper.  Han var forespeilt en viktig rolle også denne sesongen, men på grunn av flere forskjellige skader i løpet av høsten var Shoji kun på banen for Toulouse ved en anledning i inneværende sesong. At han nå velger å forlate Toulouse og europeisk fotball er overraskende, da han helt klart har kvaliteter nok til å spille i en av de store ligaene.

Shoji imponerte stort for Japan i VM 2018 hvor han dannet midtstopperpar med Maya Yoshida, og det var knyttet store forventninger til han i Frankrike. Shoji har tidligere spilt for Kashima Antlers, hvor han var med på å vinne både ligaen, Asian Champions League og de to nasjonale cupene i Japan. Om han kan holde seg skadefri bør han bli en veldig fin tilvekst for Gamba Osaka som har hatt tre skuffende sesonger på rad.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s