Før Kampen:  Fuji Xerox Super Cup 2020

Den årlige Supercupfinalen mellom vinneren av J.League og Emperor’s Cup spilles imorgen, og markerer med det starten på den japanske fotballsesongen 2020.

Vissel Kobe er med for aller første gang mens regjerende ligamestere Yokohama F Marinos deltar I sin sjette supercupfinale.  Samtlige av de foregående fem for Marinos har endt med tap, sist gang I 2014.

Yokohama F Marinos hadde en fantastisk fjorårssesong og stod for kanskje den mest underholdende fotballen vi har sett I Japan på flere år.  Marinos har beholdt stort sett hele laget fra fjorårssesongen og I tillegg gjort et par nye signeringer som vil gi dem mer bredde både i de fleste lagdeler.  De er ventet å starte med følgende lag:

4-3-3:
1Park
5Theeraton – 44Hatanaka – 13Thiago Martins – 27Matsubara
6Ogihara – 9Marcos Junior – 8Kida
17Erik – 30Edigao Junio – 23Nakagawa

Vissel Kobe har hatt et relativt aktivt transfervindu hvor blant annet to av lagets største stjerner har forsvunnet. Men de har fått inn en ny spiss I brasilianske Douglas, som har bøttet inn mål for Shimizu S-Pulse de siste to sesongene. Douglas har kanskje ikke den samme stjernefaktoren som Villa og Podolski men han vil allikevel mest sannsynlig være en klar forbedring.  Vissel Kobe venter å stille med følgende lag:

3-5-2
18Iikura (ny)
33Dankler – 25Ozaki – 4Vermaelen
22Nishi – 5Yamaguchi – 6Samper – 8Iniesta – 24Sakai
49Douglas (ny) – 11Furuhashi

Yokohama F Marinos har som nevnt aldri vunnet supercupen, til tross for mange forsøk tidligere. Men ti av de elleve siste vinnerne har vært laget som vant ligaen året før, så de vil fortsatt være som favoritter å regne. Jeg tror allikevel Vissel Kobe har gode sjanser til å vinne denne og mener Yokohama F Marinos har blitt priset altfor lavt av bookmakerne.

Oddstips:
Vissel Kobe 1×2 @ 3,34

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s