God start for de japanske lagene i ACL

Både Vissel Kobe og Yokohama F Marinos vant sine kamper i Asian Champions League uten noen nevneverdige problemer, mens FC Tokyo fikk med seg et poeng i en tøff bortekamp i Sør-Korea.

FC Tokyo møtte Ulsan Hyundai på bortebane tirsdag i en jevn og tettspilt kamp med store sjanser begge veier. Vår egen Bjørn Maars-Johnsen traff blant annet tverrliggeren for Ulsan Hyundai i første omgang, men vi måtte vente helt til det 64. minutt før vi fikk det første målet. Diego Oliveira ble på lekkert vis gjennomspilt av sin landsmann Leandro og satte ballen kontant i mål fra skrå vinkel.   Ulsan utlignet i det 82. minutt etter et selvmål fra en dødballposisjon.  Uavgjort er nok et resultat begge lag er fornøyd.

Vissel Kobe sin aller første ACL-kamp endte med å bli en lekestue, og de vant hele 5-1 mot Johor Darul Ta’zim fra Malaysia. Ut ifra sjanser kunne Kobe enkelt ha scoret det dobbelte, og det var en enorm klasseforskjell på de to lagene. Keijiro Ogawa scoret hattrick, hvorav to av målene var av den lekre sorten etter nydelige gjennomspill fra Andres Iniesta. Deres nye brasilianske spydspiss Douglas kom også på scoringslisten.

Det siste japanske laget som var i aksjon var de regjerende ligamesterne Yokohama F Marinos. De møtte de sør-koreanske mesterne Jeonbuk Motors på bortebane, og de fikk en langt enklere kamp enn ventet.  Marinos var det førende laget allerede fra start, og gikk opp i en tidlig 2-0 ledelse som holdt seg til pause.    I 2.omgang fikk Jeonbuk to spillere utvist, og det var til tider ren enveiskjøring mot målet til Jeonbuk. Marinos stoppet allikevel på to mål til tross for 18 avslutninger og 62% ballinnehav, og det kunne faktisk blitt skummelt for dem også da Jeonbuk reduserte til 1-2 med ti minutter igjen å spille etter en stor tabbe av Marinos sin reservekeeper Kajikawa.

Øvrige kamper i ACL (øst):

Melbourne Victory –  Chiangrai United 1-0

(Kampene med de kinesiske lagene ble utsatt pga Corona-viruset).

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s