J.League 1 er endelig tilbake!

Som i resten av verden satte Covid-19 en stopper for fotballen i Japan, men etter en pause på rundt 4,5 måneder returnerer endelig J.League 1 igjen denne helgen. Serien rakk bare så vidt å få begynt før Covid-19 slo til, og det ble kun spilt èn serierunde før det ble avbrutt. Mitt tabelltips og analyse før sesongen finner du her.

1.runde hadde noen interessante kamper, og vår egen Tarik Elyounoussi bommet på straffe for Shonan Bellmare i 2-3 tapet hjemme for Urawa Reds. Ellers imponerte Kashiwa Reysol med å vinne 4-2 hjemme mot Consadole Sapporo, og de regjerende seriemestrene Yokohama F Marinos tapte litt overraskende 1-2 hjemme for Gamba Osaka. Ibba Laajaab var ikke i kamptroppen for Yokohama FC som klarte å holde Vissel Kobe til 1-1 på bortebane.

Foran 2. serierunde:

Yokohama FC har en tøff kamp i vente når de tar imot Consadole Sapporo på hjemmebane.  Consadole tapte 2-4 borte for Kashiwa Reysol i første runde, men spilte en god kamp og kom til veldig mange sjanser. De skal være en god del bedre enn Yokohama (som også denne kampen ser ut til å starte uten Ibba), og det bør bli en enkel borteseier.

Consadole Sapporo @ 2,18
Over 2,5 @ 2,01

Shimizu S-Pulse mot Nagoya Grampus bør ha potensiale til å bli en målrik kamp, da det er to lag som er mye bedre offensivt enn defensivt. For Nagoya så mangler muligens stjernen Gabriel Xavier men de bør uansett kunne klare å skape mye mot et forferdelig dårlig Shimizu-forsvar.

Over 3 @ 2,28
Nagoya Grampus -0,5 @ 2,28

I Osaka er det derby på gang,  hvor normalt hjemmesterke Gamba tar imot erkerivalene Cerezo.  Det er en åpen kamp som kan gå begge veier men Gamba var veldig solide i første kamp borte mot Marinos og bør ha gode muligheter til å vinne denne også.

Gamba Osaka DNB @ 1,97
Over 2,5 @ 2,16

Oita Trinita mot Sagan Tosu er også et derby, og her skal hjemmelaget være en god del bedre. Begge lag sliter med å score mål, så jeg har ikke så store forventninger til denne kampen.

Under 2 @ 2,13

Urawa Reds mot Yokohama F Marinos derimot kan bli en fin kamp. Urawa hadde en dårlig sesong ifjor, og virket rustne også i første serierunde til tross for at de vant 3-2 borte mot Shonan. Marinos tapte sin åpningskamp og vil være veldig sugne på seier her noe jeg tror de klarer.

Yokohama F Marinos @  2,17
Over 3 @ 2,19

Kashiwa Reysol mot FC Tokyo er en åpen kamp som kan svinge begge veier. Begge lag er sterke offensivt så det kan bli en underholdende kamp. FC Tokyo er et veldig godt bortelag og jeg tror de ihvertfall unngår tap her.

FC Tokyo DNB @ 1,97

Både Kawasaki Frontale og Kashima Antlers skuffet i første serierunde, og begge lag behøver en seier her for å henge med i toppen.   Jeg tror Kashima fort kan stikke av med alle tre poengene i det som bør bli en målrik kamp.

Kashima Antlers DNB @ 2,54
Over 2,5 @ 2,10

Shonan Bellmare og Tarik Elyounoussi har en tøff sesong foran seg i år, men de spilte bra mot Urawa Reds i åpningskampen til tross for tap.  Vegalta Sendai er hartsatsende i år, og selv om de mangler to av sine beste spillere her tror jeg de vil skape problemer for hjemmelaget i denne kampen.

Under 2,5 @ 1,86
Vegalta Sendai DNB @ 1,89

Siste kamp denne runden er Vissel Kobe mot Sanfrecce Hiroshima.  Hiroshima var virkelig gode i åpningsrunden hjemme mot Kashima og vant 3-0, og startet forrykende også ifjor. Vissel Kobe virket rustne mot Yokohama FC men de bør klare å unngå tap på hjemmebane.

Vissel Kobe DNB @ 1,79
Over 2,5 @ 1,79

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s