Foran 3. serierunde

Forhåndstitt med spilltips på alle kampene i 3. runde.

Både Vegalta Sendai og Urawa Reds har hatt en fin start på sesongen og står begge med fire poeng etter to kamper.  Vegalta har sett veldig godt organisert ut sålangt, og er et veldig hardtarbeidende lag. Men de mangler foreløpig litt kvalitet på topp og skapte ikke så mye hverken imot Nagoya eller Shonan. De sliter også en del med skader, og mangler både Simao Mate og Isaac Cuenca i tillegg til førstekeeper Slowik.

Urawa Reds såg rustne ut i Februar da de litt heldig slo Shonan Bellmare 3-2 på bortebane, men de imponerte i forrige kamp hjemme mot Yokohama F Marinos (0-0) selv om det var gjestene som var nærmest seieren. Ingen skadeproblemer for Urawa, men det ventes at det roteres litt på spissene. De skal være det beste laget her og jeg tror de stikker av med alle tre poengene.

Urawa Reds -0,5 @ 2,21
Under 2,5 @1,97

Cerezo Osaka er et av lagene som står med full pott sålangt etter to sliteseire mot Oita Trinita og Gamba Osaka.  De er ikke det mest fintspillende laget i ligaen men de er veldig tøffe å møte og forsvarer seg som regel godt. Ingen store skadeproblemer og de bør ha gode sjanser til å fortsette sin gode start her.

For Shimizu S-Pulse har starten på sesongen vært tung med to strake hjemmetap mot FC Tokyo og Nagoya Grampus. De har som ventet sett ut som en klar dumpekandidat sålangt og har et forferdelig dårlig forsvar. Enkel hjemmeseier.

Cerezo Osaka -0,5 @ 1,80

Kashiwa Reysol mot Yokohama FC kan bli en interessant kamp. Begge lag rykket opp fra J2 før denne sesongen og selv om det er liten tvil at det er Reysol som har den sterkeste troppen av de to tror jeg vi kan en jevnspilt kamp her. Reysol varierer nemlig voldsomt i prestasjonene, og Yokohama holdt dem til uavgjort i begge kampene ifjor. Det bør også bli en målrik kamp med to lag som ofte etterlater seg store rom på kantene.

Over 2,5 @ 2,02
Yokohama FC +0,5 @ 2,02

Kashima Antlers er sett på som en utfordrer til ligagullet i år men har tapt begge sine kamper sålangt. Presset øker dermed på deres nye manager Antonio Carlos Zago, spesielt siden de også røk ut i kvaliken til ACL mot Melbourne Victory. De tar imot Consadole Sapporo denne runden som har sett gode ut offensivt i sine kamper til nå.  Bakover ikke fullt så mye, så dette bør bli en underholdende kamp.  Kashima har normalt sett et godt tak på Consadole, men tilsvarende oppgjør de to siste sesongene endte begge uavgjort.

Consadole Sapporo +0,5 @ 1,78
Over 2,5 @ 1,80

Regjerende ligamestere Yokohama F Marinos jakter fortsatt sin første seier denne sesongen. De burde ha vunnet mot Urawa Reds forrige runde men mangler fortsatt litt på den siste avgjørende biten offensivt. Men de møter et mye dårligere lag denne helgen, så alt annet enn en overbevisende seier vil være overrraskende. Shonan Bellmare gjorde riktignok en god figur mot Urawa Reds i åpningskampen, men skapte nesten ingenting mot Vegalta Sendai forrige helg. Det kombinert med et frynsete forsvar kan bare bety storseier for Marinos her.

Yokohama F Marinos -1,5 @  2,43
Over 3 @ 1,92

Sanfrecce Hiroshima startet forrige sesong forrykende og virker å være på god vei til å gjøre det samme også i år. To 3-0 seire mot lag som er ventet å kjempe om en topp-3 plassering er utrolig imponerende, selv om resultatene kanskje ikke gjenspeiler kampbildet helt korrekt i noen av kampene.  Oita Trinita har også sett solide ut, og vil bli et tøft lag å møte denne sesongen med sin unike og ultra-direkte spillestil. Men jeg tror de kommer til kort her mot et Hiroshima-lag i fantastisk form.

Sanfrecce Hiroshima -0,5 @  1,84
Under 2,5 @ 1,78

Sagan Tosu var direkte svake i sist kamp mot Oita Trinita på bortebane og vil nok få en tøff kamp her også. De skaper ekstremt lite, og er det eneste laget som ikke har scoret denne sesongen.  0-0 borte mot Kawasaki Frontale i 1.runde var forsåvidt imponerende, men jeg tror det blir langt mellom høydepunktene for Sagan i år.

Vissel Kobe har også hatt en tøff start på sesongen med kun et poeng sålangt. 0-3 tap hjemme for Hiroshima forrige runde var fryktelig skuffende, og de trenger en seier her.  De knuste Sagan 6-1 i tilsvarende oppgjør ifjor og jeg tror de vil stikke av med alle tre poengene i år også.

Vissel Kobe -1 @ 3,00
Over 2,5 @1,93

FC Tokyo mot Kawasaki Frontale kan bli en skikkelig godbit. FC Tokyo står med full pott sålangt til tross for to bortekamper og har vært solide. Spesielt den brasilianske trioen på topp har vært imponerende. Kawasaki Frontale tok en noe heldig 2-1 seier hjemme mot Kashima Antlers sist, og klarte bare 0-0 mot Sagan Tosu i åpningskampen så de virker ikke å være 100% påskrudd ennå.  Denne kampen ser uansett veldig åpen ut, og jeg tror vi vil få se noen scoringer.

Over 2,5 @2,20

Siste kamp denne runden er Nagoya Grampus mot Gamba Osaka. Nagoya har startet bra med fire poeng sålangt men har ikke møtt allverdens av motstand. Gamba har variert voldsomt, og imponerte mot Yokohama F Marinos i åpningskampen men tapte så 1-2 hjemme mot Cerezo Osaka. Jeg tror Nagoyas gode start kan komme til å fortsette her og har de som en liten favoritt til å vinne.  Det bør også bli en målrik kamp mellom to lag som er mye bedre offensivt enn defensivt (spesielt siden Gamba fortsatt mangler Gen Shoji i midtforsvaret).

Over 3 @ 2,04
Nagoya Grampus DNB @1,92

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s