Tre lag med full pott etter to runder

Etter en lang covid-19 pause var J.League endelig tilbake igjen forrige helg, og vi fikk et par virkelig severdige kamper. I likhet med andre ligaer hvor det har blitt spilt uten publikum gjorde bortelagene det bra, og hele seks av ni kamper endte med gjestene som vinner.

Det største oppgjøret forrige runde var utvilsomt derbyet mellom Gamba Osaka og Cerezo Osaka.  I det som var en jevnspilt kamp var det Cerezo som stakk av med poengene mye takket være et fantastisk langskudd av Yusuke Maruhashi.

Oppgjøret mellom Kawasaki Frontale og Kashima Antlers var det også stilt store forventninger til da begge de lagene er sett på som tittelutfordrere denne sesongen. Kawasaki gikk tidlig opp i en 2-0 ledelse men etter det handlet det mest om Kashima, som reduserte til 1-2 men klarte aldri å få utligningen som de kanskje hadde fortjent. Kashima, som også røk ut i playoff til ACL står dermed med null poeng på to kamper men i deres forsvar skal det sies at de har møtt to gode lag i Hiroshima og Kawasaki.

Stjernegalleriet til Vissel Kobe hadde ikke en god dag på jobben hjemme mot Sanfrecce Hiroshima og tapte hele 0-3. De manglet riktignok Thomas Vermaelen som var ute med skade, men Kobe har vært overraskende svake så langt i serien med kun et poeng fra sine to første kamper. Hiroshima derimot står med full pott, og med det er de på god vei til å kopiere den sterke starten de hadde på fjorårets sesong.

Yokohama FC stilte nok en gang uten Ibba Laajaab i troppen, og valgte isteden 22-år gamle Kazunari Ichimi som enslig spiss. Han takket for tilliten med en lekker scoring, men det hjalp ikke så mye da Yokohama tapte til slutt 1-2 på hjemmebane mot Consadole Sapporo. Landslagsspiss Musashi Suzuki scoret begge målene for vertene, med thailandske Chanathip Songkrasin som servitør ved begge anledningene.

Tarik Elyounoussi derimot fikk starte sin andre kamp på rad for Shonan Bellmare, men var lite involvert og ble byttet ut midtveis ut i 2.omgang. Shonan tapte 0-1 hjemme mot et skadeskutt Vegalta Sendai, og de har nok en blytung sesong foran seg og vil måtte kjempe hardt for å unngå nedrykk.

Samtlige resultater:

Yokohama FC – Consadole Sapporo 1-2
Gamba Osaka – Cerezo Osaka 1-2
Kawasaki Frontale – Kashima Antlers 2-1
Shonan Bellmare – Vegalta Sendai 0-1
Vissel Kobe – Sanfrecce Hiroshima 0-3
Urawa Reds – Yokohama F Marinos 0-0
Kashiwa Reysol – FC Tokyo 0-1
Oita Trinita – Sagan Tosu 2-0
Shimizu S-Pulse – Nagoya Grampus 1-2

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s