Cerezo med ny seier

Tredje runde i J.League ble spilt igår og Cerezo Osaka fortsatte sin gode start da de enkelt slo Shimizu S-Pulse 2-0 på hjemmebane. De har dermed vunnet tre av tre mulige som eneste lag i ligaen.

Motstanderen Shimizu S-Pulse er spådd en tøff sesong og man kunne se tidlig at det var en stor kvalitetsforskjell mellom lagene. Til tross for mange sjanser måtte vi allikevel vente helt til det 71.minutt før hjemmelaget fikk hull på byllen.

Presset øker på Kashima Antlers som tapte sin tredje ligakamp på rad. Manager Zago, som var ny foran sesongen, lever dermed farlig og det ryktes allerede at Kashima er på jakt etter en erstatter.  De tapte 0-2 hjemme for et kontringssterkt Consadole Sapporo-lag, og til tross for mange avslutninger var det sjeldent at de satte Consadole-forsvaret på de store prøvene.   Med kun en scoring på tre kamper er det offensivt de har slitt mest og deres to nye brasilianske spisser Everaldo og Juan Alano har sett ukomfortable ut.

Rundens storkamp var FC Tokyo hjemme mot Kawasaki Frontale som blir kalt Tamagawa Clasico.  Det var spådd en jevn kamp, men Kawasaki viste seg fra sin absolutt beste side og var overlegne hjemmelaget gjennom hele kampen. De vant hele 4-0, med alle scoringene før pause. Landslagsspiller Ryota Oshima sitt langskudd var spesielt imponerende.

De regjerende mesterne Yokohama F Marinos fikk endelig sin første trepoenger da de slo Shonan Bellmare 3-2 hjemme. De måtte slite mer enn ventet, og angrepsspillet som satt så godt ifjor er ikke helt på samme nivå ennå. For Shonan er dette det tredje tapet på rad, og som i 2-3 tapet mot Urawa Reds i 1.runde så leverte de en god kamp her. Tarik Elyounoussi startet forøvrig på benken, men kom innpå litt ut i 2.omgang.

Alle resultater:

Vegalta Sendai – Urawa Reds 1-2
Cerezo Osaka – Shimizu S-Pulse 2-0
Kashiwa Reysol – Yokohama FC 1-3
Kashima Antlers – Consadole Sapporo 0-2
Yokohama F Marinos – Shonan Bellmare 3-2
Sanfrecce Hiroshima – Oita Trinita 1-2
Sagan Tosu – Vissel Kobe 0-1
FC Tokyo – Kawasaki Frontale 0-4
Nagoya Grampus – Gamba Osaka 2-2

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s