Foran 4. serierunde (Lørdag)

Kawasaki Frontale – Kashiwa Reysol
Kawasaki så fryktelig gode ut i forrige kamp hvor de enkelt vant 4-0 på bortebane mot FC Tokyo. Etter at de scoret alle fire målene i første omgang kunne de nok ha vunnet med en enda større margin om de hadde fortsatt å angripe, men de tok det litt roligere etter pause.

Kashiwa Reysol derimot har nå to tap på rad (begge på hjemmebane) og har sett direkte svake ut.  Før corona-pausen imponerte de med en 4-2 seier mot Consadole Sapporo så det er liten tvil om at det bor mye kvaliteter i dette Reysol-laget, men de har også et veldig lavt bunnivå.

Med et såpass tett kampprogram som vi har for tiden roterer lagene mer enn vanlig, og det bør tale i Kawasaki sin favør her da de har en mye sterkere tropp og jeg tror det blir nok en tøff kamp for Reysol.

Kawasaki Frontale -1 @ 2,26
Over 3 @ 2,15

Oita Trinita – Vissel Kobe

Oita Trinita stod for et imponerende combeback sist runde da de snudde 0-1 til 2-1 seier borte mot Sanfrecce Hiroshima med to scoringer helt på slutten av kampen. Slik som kampen utviklet seg i 2.omgang var det faktisk fortjent også, og de skapte mye problemer for hjemmelaget. De har dermed seks poeng på tre kamper, og burde ha fått med seg noe i åpningskampen mot Cerezo Osaka også som de knepent tapte 0-1.

Vissel Kobe fikk endelig sin første seier forrige runde da de slo et svakt Sagan Tosu-lag 1-0 borte.  De har hatt en skuffende start på sesongen så langt, men seieren sist bør gi dem selvtillit og jeg tror Kobe kommer til å bedre utover i sesongen.

Om de vinner denne derimot er usikkert da Oita er i god form, og for hjemmelaget sin del bør det passe godt å spille mot Kobe som ofte står høyt med forsvaret og gir mye rom i mot for kontringer. Jeg tror derfor vi kan få se en målrik kamp.

Over 2,5 @ 1,96

 

 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s