Foran 4. serierunde (Søndag)

Yokohama FC – Vegalta Sendai

Yokohama FC har hatt en ok start på sesongen og står med 1-1-1 etter tre kamper. De slo det andre nyopprykkede laget Kashiwa Reysol 3-1 på bortebane sist og har vist sålangt at de slett ikke kommer til å bli en kasteball i J1.

Vegalta Sendai står også med 1-1-1 og har sett ganske bra ut i alle sine kamper. Sist runde ble det et knepent 1-2 tap hjemme for Urawa Reds men de kunne fort ha vunnet den kampen om de hadde vært litt mer effektive. Jeg ser på Vegalta som et bedre lag enn Yokohama og de har også en bredere stall, så med all den roteringen som gjøres for tiden pga det tettpakkede programmet bør Vegalta ha gode muligheter til å vinne denne.

Vegalta Sendai DNB @ 1,96
Under 2,5 @  1,82

Shimizu S-Pulse – Gamba Osaka

Shimizu S-Pulse har som ventet hatt en tøff sesong og står med tre strake tap. Heldigvis for deres del er det ikke noe nedrykk denne sesongen så jeg tror den australske treneren Peter Cklamovski kommer til å få tid til å sette dette laget.  De spiller veldig offensivt fotball i en slags 4-3-3 formasjon og kommer til mange sjanser, men når forsvaret ikke holder mål så ender det som regel opp med tap.

Gamba Osaka står med 1-1-1 sålangt som er ok med tanke på motstanderne de har hatt. De tapte lokalderbyet mot Cerezo Osaka 2-1 hjemme, og sist berget de en uavgjort borte mot Nagoya Grampus med en scoring på overtid.

Jeg synes ikke Shimizu fungerer helt som et lag ennå og ser på Gamba som forholdsvis store favoritter i denne kampen. Det bør dog bli en målrik kamp med sjanser begge veier men Gamba skal vinne denne.

Gamba Osaka -0,5 @ 2,05
Over 3 @ 2,09

Sagan Tosu – Sanfrecce Hiroshima

Sagan Tosu er et annet lag som priser seg lykkelige over at det ikke er nedrykk denne sesongen, og de har hatt en veldig tøff start på sesongen. Null scorede mål og kun et poeng er fasiten etter tre kamper og de har sett direkte svake ut i hver kamp.

Jeg tror de får det tøft her også mot Sanfrecce Hiroshima som imponerte stort i sine to første kamper, men gav bort ledelsen og tapte hjemme for Oita Trinita sist etter to sene scoringer imot.  Men til tross for det tapet synes jeg Hiroshima har sett sterke ut, og det skal være en stor kvalitetsforskjell mellom lagene her.

Sanfrecce Hiroshima -0,5 @ 1,89
Under 2,5 @ 1,71

Urawa Reds – Kashima Antlers

Urawa Reds står med syv av ni mulige poeng og må dermed si seg fornøyd med starten på årets sesong. Men de har ikke imponert så veldig spillemessig, og var heldige i begge seirene deres mot Shonan og Vegalta. Et lyspunkt er at deres nye superspiss Leonardo har levert varene, og de ser bedre offensivt ut enn på mange sesonger.

Kashima Antlers står med tre av tre mulige tap og har bare scoret et mål. Med tanke på at de har tittelambisjoner er det overhodet ikke godt nok, og laget har ennå til gode å fått satt seg hvor spesielt deres to brasilianske angrepsspillere ikke ser ut til å være på samme bølgelengde som lagkameratene alltid.  Jeg tror allikevel det kommer til å løsne for Kashima snart, og tror de har greie muligheter til å få med seg poeng fra denne kampen og kanskje til og med vinne.

Kashima Antlers DNB @ 1,97

Shonan Bellmare – Consadole Sapporo

Shonan Bellmare står med tre strake tap, men alle var med 1-måls margin og de har egentlig sett til tider gode ut når det kommer til det offensive spillet. Defensivt derimot har de vært fryktelig dårlige og jeg tror de kommer til å få det tøft igjen her mot et offensivt bortelag.

Consadole Sapporo har nå to seire på rad, men et skår i gleden sist var at deres beste spiss Musashi Suzuki skadet seg. Med Anderson Lopes borte også har de kun Jay Bothroyd igjen som ren spiss så det vil bli litt forandringer på laget denne kampen. Men Consadole har uansett svært mange gode offensive spillere til rådighet så jeg tror vi får se en sjanserik kamp der Consadole stikker av med alle poengene.

Consadole Sapporo -0,5 @ 2,20
Over 2,5 @ 1,71

Cerezo Osaka – Nagoya Grampus

Cerezo Osaka er eneste lag som står med full pott etter tre kamper etter at de enkelt slo Shimizu S-Pulse 2-0 hjemme sist. De har vært solide defensivt, men viser at de er avhengige av enkeltspillere som Kakitani og Kiyotake for at det offensive spillet skal fungere.

Nagoya Grampus er også ubeseiret med 1-2-0 sålangt, og de lå an til å vinne sist mot Gamba Osaka hjemme men slapp inn et sent utligningsmål.  Fem poeng er uansett godkjent, men jeg tror deres første tap kommer her.

Cerezo Osaka -1,5 @ 4,34
Over 2,5 @1,96

Yokohama F Marinos – FC Tokyo

Regjerende mestere Yokohama F Marinos vant endelig sist runde, i en fartsfylt kamp hjemme mot Shonan Bellmare.  De virker å være et stykke fra fjorårsnivået, og de offensive samhandlingene sitter ikke helt som de skal foreløpig.

FC Tokyo såg gode ut i sine to første kamper som de begge vant, men fikk stryk av Kawasaki Frontale sist og tapte hele 0-4 på hjemmebane. Det kunne ha endt med enda større siffre hadde ikke Kawasaki slappet mer av etter pause. Men jeg tror FC Tokyo kommer til å reise seg igjen, kanskje allerede denne kampen. Spesielt siden Marinos ikke virker å være 100%.

FC Tokyo +0,5 @ 2,06
Over 2,5 @ 1,75

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s