Foran 5. serierunde

Vegalta Sendai – Consadole Sapporo

Vegalta Sendai står med fem poeng på fire kamper som må sies å være en godkjent start på sesongen selv om de har hatt en relativt enkel kampoppsett til nå.  Kun Urawa Reds av motstanderne deres kan sies å være en topp-5 utfordrer, og det er også deres eneste tap så langt.  De har sitt solide ut defensivt, og slipper ikke motstanderne til så altfor mange sjanser.

Consadole Sapporo tapte åpningsrunden i Februar men har siden ligaen ble restartet sett solide ut. De har utelukkende spilt bortekamper til nå men står allikevel med syv poeng. Spesielt 2-0 seieren mot Kashima Antlers var imponerende men de var det beste laget mot Shonan og Yokohama også.

Begge lag har en del trøbbel på skadefronten og for Vegalta så mangler fortsatt deres to største utenlandske stjerner i Mate og Cuenca. For Consadole er deres beste spiss Musashi Suzuki skadet i tillegg til at de mangler fortsatt Anderson Lopes som sitter i hjemmekarantene. Men Consadole skal uansett være en god del bedre enn Vegalta her og jeg tror de kommer til å fortsette sin gode form og ta alle tre poengene.

Consadole Sapporo DNB @ 1,82
Over 2,5 @ 1,88

Kashima Antlers – Yokohama F Marinos

Kashima Antlers er i virkelig store problemer for tiden og det er ikke så mye som fungerer for dem. De står med fire strake tap og har kun scoret et mål som jo er katastrofe for en klubb av Kashima sin størrelse.  Med tanke på at det ikke er noe nedrykk i år sitter nok manager Zago fortsatt trygt, men det spørs hvor lenge det vil vare om det ikke snur for dem snart.

Yokohama F Marinos har også hatt en litt skuffende start og står med kun en seier på fire kamper.  De har ikke sett like solide ut offensivt som tidligere selv om de fortsatt kommer til en god del sjanser.

Slik som Kashima ser ut for tiden levner jeg dem ikke noe særlig med sjanser mot et godt lag som Marinos og jeg tror det vil være gjestene som stikker av med alle poengene her.  Som vanlig med Marinos bør vi få en fartsfylt kamper med sjanser begge veier og kanskje det endelig løsner for spissene til Kashima?

Yokohama F Marinos -0,5 @ 2,27
Over 3 @ 2,14

Yokohama FC – Kawasaki Frontale

Yokohama FC har hatt en fin start og står med fem poeng på fire kamper som er mer enn ventet. De var spådd en tøff sesong men har vist seg som en solid motstander og det var kun i 1-2 tapet hjemme mot Consadole at de såg underlegne ut. Ibba er fortsatt ikke i nærheten av en plass i troppen ser det ut som, men når deres to unge spisser Ichimi og Saito har levert såpass godt er det ikke rart at det ikke roteres mer.

Kawasaki Frontale har i mine øyner vært det klart beste laget i Japan etter restarten, og har vunnet samtlige tre kamper.  4-0 seieren mot FC Tokyo var fantastisk og de fulgte opp med en enkel 3-1 seier hjemme mot Kashiwa Reysol forrige runde.

Jeg tror kvalitetsforskjellen mellom disse to lagene er altfor stor til at hjemmelaget har noen sjanse på poeng og det bør bli en enkel seier for Kawasaki.

Kawasaki Frontale -1 @ 1,78
Over 2,5 @1,71

Nagoya Grampus – Sagan Tosu

Nagoya Grampus er et av lagene som ennå ikke har tapt i årets sesong og de står med 2-2-0 sålangt. De burde også ha slått Gamba Osaka hjemme i 3.runde men slapp inn et tullete mål helt på slutten av kampen.  De mangler sin beste spiss til denne kampen så de ser litt svekket ut offensivt.

Sagan Tosu står med 0-2-2 og har ikke scoret et eneste mål sålangt. De er et av de absolutt svakeste lagene i ligaen og de er nok sjeleglade for at det ikke er nedrykk denne sesongen.  De skaper ekstremt lite og har knapt sjanser i løpet av en kamp.

Under 2,5 @ 1,85

Kashiwa Reysol – Shonan Bellmare

Kashiwa Reysol vant åpningskampen tilbake i Februar men har siden restarten tapt samtlige tre kamper. De har sett veldig dårlige ut defensivt og slipper motstanderne altfor lett til sjanser. Framover på banen fungerer det heller ikke og Olunga, som ble sett på som en kandidat til toppscorertittelen før sesongen, har vært direkte svak.

For Shonan Bellmare sin del har det ikke vært noe særlig bedre men de fikk seg en liten opptur sist da de noe heldig klarte et 0-0 resultat hjemme mot Consadole Sapporo.  De har ikke sett så verst ut spillemessig og var gode mot både Urawa Reds og Yokohama F Marinos selv om de til slutt tapte 2-3 i begge kampene.

Mot et Reysol-lag som fortsatt sliter med å finne rytmen tror jeg Shonan har gode muligheter til poeng også her. Det bør bli mål også og vi kan fort få en underholdene kamp.

Shonan Bellmare +0,5 @ 1,99
Over 2,5  @ 1,78

FC Tokyo – Urawa Reds

FC Tokyo står med tre seire og et tap sålangt og litt pussende nok har de vunnet alle sine tre bortekamper.  I sin eneste hjemmekamp til nå ble det stryk 0-4 mot et imponerende Kawasaki Frontale-lag. Men totalt sett gar FCT sett gode ut og de blir nok å finne rundt toppen av tabellen også denne sesongen.

Urawa Reds har hatt en enda bedre start og er et av tre ubeseirede lag sålangt med 3-1-0 totalt.  De har ikke imponerte spillemessig og alle seirene deres kom i jevne kamper som lett kunne bikket andre veien.

Fordelen for begge disse lagene er at de har store og solide tropper så de kan rullere mer uten at det går ut over kvaliteten på laget. Selv om FCT var dårlige sist hjemmekamp tror jeg de kan ta denne da de skal være et bedre lag spiller for spiller.

FC Tokyo DNB @ 1,63
Over 2 @ 1,65

Gamba Osaka – Oita Trinita

Gamba Osaka står med 2-1-1 sålangt og samtlige av kampene deres har gått over 2,5 mål.  De bør være fornøyd med det da tre av kampene deres har vært spilt på bortebane.

Her møter de et Oita Trinita-lag som også står med 2-1-1 totalt. Oita er et vanskelig lag å møte og spiller en type fotball som kanskje kan minne litt om Drillos på 90-tallet.  Jeg tror ikke det passer Gamba så godt og tror gjestene har gode muligheter for poeng her.

Oita Trinita +0,5 @ 1,78

Vissel Kobe – Shimizu S-Pulse

Vissel Kobe står med skuffende 1-2-1 etter fire kamper og har sett ganske dårlige ut spillemessig.  De savner utvilsomt Thomas Vermaelen i forsvaret men også fremover har det ikke fungert like bra som det gjorde til tider ifjor, og deres nye spiss Douglas ser ikke ut til å være helt på bølgelengde med de andre spillerne foreløpig.

Mot et Shimizu S-Pulse-lag som har tapt alle fire kamper til nå kan det fort løsne for Kobe og jeg tror hjemmelaget kommer til å vinne denne kampen enkelt.  Shimizu sitt forsvar er det svakeste i ligaen og her kommer vi garantert til å få se mål.

Over 3 @ 1,81
Vissel Kobe -1 @ 2,01

Sanfrecce Hiroshima – Cerezo Osaka

Siste kamp ut er Sanfrecce Hiroshima hjemme mot Cerezo Osaka. Hiroshima startet sesongen med to fine seire men har deretter sett dårlige ut med 1-2 tap hjemme for Oita og bare 0-0 borte mot Sagan Tosu.

Cerezo Osaka hadde tre seire på rad før de tapte 0-2 hjemme mot Nagoya Grampus sist i en kamp de såg svake ut. De er fortsatt solide defensivt og jeg tror de kan skape problemer for Hiroshima her selv om det helt sikkert blir en jevn kamp.

Under 2,5 @1,61
Cerezo Osaka DNB @ 2,21

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s