Foran 7. serierunde

Consadole Sapporo – Yokohama F Marinos

Eny ny kamp uten tap for Consadole sist da de ble holdt til 1-1 hjemme av FC Tokyo. De var totalt sett det beste laget i den kampen og utligningen til FC Tokyo kom helt på tampen av kampen så det var et bittert poengtap for hjemmelaget.  Men å være ubeseiret på siste fem er uansett imponerende, selv om de tre siste har endt med uavgjort. De mangler fortsatt sin beste spiss Musashi Suzuki som svekker dem litt offensivt.

Yokohama F Marinos vant 4-0 hjemme mot naboene Yokohama FC sist og endelig satt det offensive spillet deres.  Men et aggressivt bortelag skapte faktisk en god del problemer for dem og Marinos ser fortsatt veldig rustne ut defensivt. Til denne kampen mangler de et par viktige spillere med både Edigao Junior og Nakagawa trolige ute med skader så vi vil nok få se dem rotere en god del.

Jeg tror Consadole kan utnytte det dårlige forsvarsspillet til Marinos i større grad enn hva Yokohama FC gjorde sist, og tror de har gode muligheter til poeng her. Marinos er gjort til altfor store favoritter i mine øyner så det er god verdi på hjemmelaget. Det bør bli en fartsfylt kamp mellom to offensivt gode lag og jeg forventer mål også.

Over 3,5 @ 2,21
Consadole Sapporo +0,5 @  1,85

Yokohama FC –  Urawa Reds

To store tap på rad for Yokohama FC nå, og de merker nok det tøffe kampprogrammet. De har rotert mye mindre enn mange andre lag, og det skal uansett være en stor kvalitetsforskjell på dem og de bedre lagene i ligaen.

Urawa Reds står også med to strake tap med 0-2 borte for FC Tokyo og 0-4 hjemme for Kashiwa Reysol sist.  De såg fryktelig dårlige ut i begge kampene og det er helt klart at manager Otsuki ikke er rette mann til å lede Urawa. Det er ingen plan over angrepsspillet deres og Otsuki kan fort være første manager som mister jobben denne sesongen om det ikke snur snart.

Men uansett hvor dårlige Urawa har sett ut så møter de et såpass dårlig lag her at de allikevel bør ha gode muligheter til tre poeng.  Men i nåværende form stoler jeg ikke på dem så jeg står over handicapspill.   Men begge lag har sett svake ut defensivt så det bør  være muligheter for en målrik kamp.

Over 2,5 @ 1,85

Shimizu S-Pulse – Oita Trinita

Shimizu S-Pulse ligger fortsatt helt sist på tabellen men fikk endelig sitt første poeng sist i en 1-1 kamp borte mot Sagan Tosu. De var det beste laget i den kampen men en keepertabbe kostet dem seieren.  Jeg synes Shimizu har fått dårlig betalt denne sesongen og tror deres første seier vil komme snart.

Oita Trinita har etter den fine starten på sesongen sett svakere ut i det siste og har nå to tap på tad mot Gamba og Nagoya. 0-3 tapet sist hjemme mot Nagoya var overhodet ikke bra, og spillerne deres såg slitne ut.  Dette er en åpen kamp men med tanke på form har jeg tro på hjemmelaget her.

Shimizu S-Pulse DNB @ 2,23
Over 2,5 @ 1,90

Sanfrecce Hiroshima – Nagoya Grampus

Nok et tapt sist for Sanfrecce som står med fattige 0-1-3 på sine fire siste kamper nå.  Etter den fine starten på sesongen ser det helt annerledes ut nå, og jeg synes at de har sett spesielt dårlige ut offensivt. Spissene deres passer overhodet ikke sammen og de mangler også viktige Kashiwa på vingen som er ute med langtidsskade.

Nagoya Grampus derimot er fortsatt ubeseiret med 4-2-0 totalt og sist vant de hele 3-0 borte mot Oita Trinita. Laget spiller imponerende god fotball rett og slett, og det virker å være topp stemning blant spillerne. Jeg tror Nagoya kommer til å fortsette sin gode form her og de bør ihvertfall klare å unngå tap.

Nagoya Grampus DNB @ 2,26
Over 2,5 @ 2,08

Kashima Antlers – FC Tokyo

Kashima tapte en jevn kamp mot Shonan Bellmare sist, men vant sin forrige hjemmekamp 4-2 mot Yokohama F Marinos.  Det har ikke fungert optimalt for Kashima til nå, men de har helt klart et stort potensial og poengene vil komme etterhvert.

FC Tokyo klarte å få med seg et poeng borte mot Consadole sist, men spilte ikke en særlig god kamp. Med 4-1-1 så langt har de hatt en ok start men de har også vist svakhetstegn i flere av kampene sine.

Vi vil nok få se et veldig motivert Kashima-lag her, og jeg tror de vinner denne.  Tokyo mangler et par spillere og det er også ventet at de vil rotere en del.

Kashima Antlers DNB @ 1,89
Over 2,5 @ 1,97

Kashiwa Reysol – Vegalta Sendai

Fantastisk seier for Reysol sist da de knuste Urawa Reds 4-0 på bortebane. Det var deres andre seier på rad og tredje totalt denne sesongen.  De har som ventet vist seg å være et enten-eller lag, og det er stor forskjell på topp- og bunnivået deres. De ser ut til å slite mer mot fysisk tøffe lag, så jeg tror de får en vanskelig kamp her.

Vegalta står uten seier på sine fire siste kamper men har møtt gode lag. De har kun tapt to kamper denne sesongen så de er vanskelige å møte, og sist ledet de lenge 2-0 mot Kawasaki Frontale før bortelaget snudde det i 2.omgang.

Dette bør bli en interessant kamp, og jeg tror Vegalta får med seg ihvertfall et poeng.

Vegalta Sendai +0,5 @ 1,81
Under 3 @ 1,68

Kawasaki Frontale – Shonan Bellmare

Fem strake seire for Kawasaki nå og de er uten tvil det beste laget i ligaen for øyeblikket. De la lenge under mot Vegalta sist, men super-sub Kobayashi snudde kampen nesten på egenhånd og det viser nok en gang hvor god og bred tropp Kawasaki har når de kan ha en så god spiller på benken.

Shonan Bellmare vant en jevn og tøff kamp mot Kashima sist, som var deres første seier for sesongen.   De har sett ok ut sålangt, men de har et fryktelig dårlig forsvar så jeg tror de vil få en tøff kamp her.  Jeg forventer mål, og en enkel seier for hjemmelaget.

Kawasaki Frontale -1,5 @ 1,97
Over 3 @ 1,80

Vissel Kobe – Gamba Osaka

Nok et derby for Kobe, som holdt Cerezo til 0-0 borte sist.  De har hatt en ok start med 2-3-1 totalt men har ikke sprudlet spillemessig.

Gamba Osaka står med tre strake seiere og har klatret til 3.plass på tabellen. Heller ikke Gamba har dominert i kampene, men har vist en fin evne til å vippe jevne kamper i deres favør.

Jeg ser på Gamba som litt sterkere enn Kobe her, og selv om de tradisjonelt sett sliter bort tror jeg de unngår tap i denne kampen.  Jeg tror også vi får se to forsiktige lag så Under 3 ser interessant ut.

Under 3 @ 1,86
Gamba Osaka DNB @ 2,16

Sagan Tosu – Cerezo Osaka

Siste kamp ut er Sagan Tosu mot Cerezo Osaka. Sagan scoret endelig sitt første mål sesongen sist med et heldig langskudd mot Shimizu S-Pulse. De har vært fryktelig svake denne sesongen, men har faktisk 0-3-3 totalt så helt krise er det ikke.

Cerezo Osaka står med 4-1-1 og har sett veldig gode ut med unntak av i 0-2 tapet hjemme for Nagoya Grampus. De er i likhet med Sagan også veldig solide defensivt så her kommer det neppe til å bli så mange scoringer. Cerezo skal uansett vinne denne.

Cerezo Osaka -0,5 @ 1,96

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s