Foran 12. serierunde

Shimizu S-Pulse – Yokohama FC

Shimizu S-Pulse måtte se seg slått 3-4 i en forrykende kamp hjemme mot Yokohama F Marinos sist men kunne med litt marginer fint ha vunnet istedenfor. Shimizu såg veldig gode ut offensivt
og satte Marinos-forsvaret på prøve gang etter gang i løpet av kampen. Dessverre for Shimizu sin del så hadde de ingen mulighet til å hamle opp med Marinos sine angrep men uansett var det mange lyspunkt å ta med seg her for Peter Cklamovski sine menn.

Yokohama FC tok sin andre strake seier sist hjemme mot Kashima Antlers og det var faktisk fortjent også. Japans mestvinnende klubb var på forhånd spådd som store favoritter men de skapte overraskende lite og den vanligvis så gode Everaldo hadde en veldig dårlig dag på jobben. Yokohama var faktisk nærmere 2-0 enn 1-1, og burde ha scoret på en av kontringene sine på slutten av kampen.

Nagoya Grampus – Kawasaki Frontale


Nagoya Grampus slet lenge med å skape sjanser mot Shonan Bellmare sist runde men med litt av hjelp av Shonans Saito vant de til slutt etter et selvmål på overtid. Det var svært lite å rapportere om i form av sjanser men Nagoya var muligens heldige som unngikk straffespark i mot etter at Shonans Yuto Iwasaki ble soleklart felt inne i boksen.

Hva skal man si? Kawasaki Frontale fortsatte sin dominans og slo deres nærmeste utforder på tabellen Cerezo Osaka hele 5-2 sist runde. Før denne kampen hadde Cerezo kun sluppet inn seks mål men det ble nesten doblet her og dette Kawasaki anno 2020 er kanskje det beste laget vi noengang har sett i J.League. Ser vi på sjanser skapt var ikke Cerezo så langt ifra Kawasaki i denne kampen men overlegne avslutninger fra hjemmelaget gjorde forskjellen.

Kashima Antlers – Gamba Osaka

En skuffende kamp sist fra Kashima Antlers da de tapte 0-1 borte mot Yokohama FC. Det var deres første tap på fem kamper og deres svakeste prestasjon på lenge. Spillerne såg slitne ut og gjorde mye flere feil enn vanlig, og kanskje er det en effekt av at Zago har rullert mindre på laget enn andre trenere.

Overraskende og skuffende resultat sist for Gamba Osaka da de tapte 1-3 hjemme for Urawa Reds. Spillemessig var Gamba det beste laget og de startet kampen forrykende med flere store sjanser i løpet av den første halvtimen. Men det var Urawa som var mest effektive foran mål, mye hjulpet av håpløst forsvarsspill av blant andre Genta Miura og Hiroki Fujiharu.

Urawa Reds – Vissel Kobe

En heldig men sterk seier for Urawa Reds forrige runde da de slo Gamba Osaka 3-1 borte. Med Yuki Muto tilbake i startoppstillingen på bekostning av den ineffektive Kenyu Sugimoto tok Urawa godt vare på sjansene sine. Leonardo scoret igjen og satte også opp det første målet til Takahiro Sekine, og viste nok en gang at han er lagets klart viktigste spiller.

Mer trøbbel for Vissel Kobe som tapte 2-3 hjemme mot Kashiwa Reysol sist runde. Douglas trodde nok han hadde berget uavgjort da han utlignet i det 89. minutt men Reysol svarte fem minutter senere og vant til slutt kampen. Om ikke det var ille nok gikk både Andres Iniesta og Thomas Vermaelen ut med skader i løpet av 1.omgang.

FC Tokyo – Shonan Bellmare

Surt poengtap for FC Tokyo sist borte mot Sanfrecce Hiroshima, da hjemmelaget utlignet til 3-3 på overtid. Det var en jevn kamp som kunne vippet begge veier men med tanke på at Tokyo ledet både 2-1 og 3-2 er det nok Hiroshima som er mest fornøyd med det resultatet. Tokyo har dermed kun en seier på sine seks siste kamper.

Enda surere var det for Shonan Bellmare som scoret selvmål på overtid mot Nagoya Grampus og med det tapte 0-1. Det var deres femte strake tap, og Shonan stor kun med fire poeng på elleve kamper. Ingen av lagene skapte mye sjanser denne kampen men Shonan burde nok hatt et straffespark da Yuto Iwawsaki ble felt inne i boksen helt i begynnelsen av kampen.

Yokohama F Marinos – Sanfrecce Hiroshima

Endelig hadde Marinos marginene på sine side da de vant 4-3 borte mot Shimizu S-Pulse forrige runde. Junior Santos fikk sin første kamp fra start og scoret to av målene til Marinos, hvor det første var etter et fantastisk soloraid. Santos kommer på lån fra Kashiwa Reysol hvor han pussig nok ble veid for lett, men ser ut til å passe godt inn i systemet til Ange Postecoglou.

https://youtu.be/ZGleLwm8UyM

Sanfrecce Hiroshima berget en sen uavgjort hjemme mot FC Tokyo sist runde i det som var en veldig underholdende kamp. Hverken Tokyo eller Hiroshima er kjent for sprudlende angrepsfotball, men i denne kampen kom sjansene tett og vi fikk servert hele seks scoringer.

Cerezo Osaka – Vegalta Sendai

Cerezo Osaka tok en tidlig ledelse mot Kawasaki Frontale sist men tapte til slutt hele 5-2. Keeper Kim Jin-Hyeon hadde en usedvanlig dårlig dag og må nok ta på seg skylden for et par av målene til Kawasaki. Ut ifra spill og sjanser var ikke Cerezo så mye dårligere enn Kawasaki i denne kampen, men effektiviteten foran mål var ikke god nok for Lotina sine menn.

Vegalta Sendai sin kamp mot Sagan Tosu ble utsatt så de har dermed hatt en ukes pause. Deres forrige kamp endte 0-0 hjemme mot Shimizu S-Pulse og før det slo de Vissel Kobe 2-1 borte. Med unntak av 1-5 tapet mot Kashiwa Reysol har Vegalta sett gode ut i nesten alle kampene sine og de er et vrient lag å møte for nesten samtlige lag.

Oita Trinita – Kashiwa Reysol


Oita Trinita ser ut til å være tilbake på riktig spor med to gode resultater på rad nå. Sist klarte de 1-1 borte mot Consadole Sapporo og før det vant de 1-0 hjemme mot Yokohama F Marinos. I begge kampene såg de gode og kompakte ut defensivt og samtidig tok godt vare på kontringssjansene de fikk fremover.

Kashiwa Reysol har hatt mye marginer på sin side så langt denne sesongen og tok nok en seier forrige runde borte mot Vissel Kobe. Vinnermålet kom på overtid og Reysol ligger dermed på en fin 5.plass på tabellen med 6-1-4 totalt. Michael Olunga var nok en gang sentral og kom på scoringslisten med sitt 12. mål for sesongen. Olunga har dermed scoret helt utrolige 42 mål på 51 kamper for Kashiwa Reysol.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s