Foran onsdagskampene

Vissel Kobe – Kawasaki Frontale

En fin seier for Vissel Kobe sist da de slo Urawa Reds 2-1 på bortebane og de fortsetter dermed sine uhyre varierende form. Andres Iniesta og Thomas Vermaelen var skadet til denne kampen og kanskje litt overraskende såg laget ut til å fungere bedre uten de to verdensstjernene. Begge er ventet å stå over dagens kamp også men vil vil nok få se litt rotering pga det tette kampprogramment. Kobe har 12 av 16 poeng på bortebane denne sesongen og står med tre strake hjemmetap.

Til slutt kom endelig det første tapet for Kawasaki Frontale da Nagoya Grampus slo dem 1-0 hjemme i en tett kamp sist runde. Nagoya gjorde en formidabel jobb med å ta ut Kawasaki kreative spillere fremover på banen og de tok til slutt en fortjent seier. Men Nagoya har vært et veldig vanskelig å møte denne sesongen og jeg tror det bør være gode muligheter for Kawasaki å komme tilbake på vinnersporet i denne kampen. De stiller mest sannsynlig uten Kaoru Mitoma som sliter med en leggskade.

Kawasaki-seier.

Kawasaki Frontale -1,5 @ 2,86 (-0,5)
Over 3,5 @ 2,26 (Over 3)

FC Tokyo – Kashima Antlers

En fin 3-0 seier for Tokyo sist hjemme mot et tafatt Shonan Bellmare-lag og Tokyo ligger med det på en fin 4.plass på tabellen med 6-4-2 totalt. Diego Oliveira og Leandro imponerte for hjemmelaget og kombinasjonsspillet de to imellom skapte mye problem for Shonan.

Kashima Antlers har ikke hatt den oppturen jeg forventet og står nå med tre strake kamper uten seier. De berget en sen uavgjort mot både Vissel Kobe og Gamba med scoring på overtid av overtiden men tapte 1-0 borte mot Yokohama FC i det som var en veldig dårlig kamp. Mot Kobe og Gamba burde de ha vunnet ut ifra spill og sjanser men det vil seg ikke helt for Kashima denne sesongen. Kampen mot Gamba var Atsuto Uchidas siste kamp noensinne, da den tidligere Schalke-spilleren annonserte i forrig uke at han kommer til å legge opp.

Denne tror jeg Tokyo vinner.

FC Tokyo DNB @ 1,75
Over 2,5 @ 1,91

Yokohama F Marinos – Consadole Sapporo

To seire på rad nå for Yokohama F Marinos og det kan se ut som om de endelig har funnet tilbake til den fine formen fra ifjor. Spesielt offensivt, og de står med syv mål på de to siste kampene hvor særlig nyervervelsen Junior Santos har imponert. At Teruhito Nakagawa også endelig er skadefri har også hjulpet veldig.

Consadole Sapporo derimot er inne i en veldig dårlig periode og står med 0-1-3 på sine fire siste kamper. De klarte 1-1 mot Oita Trinita hjemme sist men hade tre stygge tap på rad før det. Uten Musashi Suzuki på topp sliter de offensivt, og den vanligvis så glimrende playmakeren Chanathip Songkrasin har heller ikke imponert i det siste.

Dette er to offensive lag og det bør bli et fyrverkeri av en kamp med mye sjanser begge veier. Mtp form tror jeg Mairnos har gode sjanser til tre nye poeng også, selv om Consadole slo dem 3-1 tidligere i sesongen.

Yokohama F Marinos -1,5 @ 3,03 (-0,5)
Over 4,5 @ 2,76 (Over 3,5)

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s