Foran 13. serierunde

Vissel Kobe – Yokohama F Marinos

To gode resultater på rad nå for Vissel Kobe. I midtuken ble det 2-2 hjemme mot Kawasaki i en kamp de faktisk kunne ha vunnet og før det slo de Urawa Reds 2-1 på bortebane.Andres Iniesta og Thomas Vermaelen var ute med skade til begge de kampene og kanskje litt overraskende ser laget ut til å fungere bedre uten de to verdensstjernene. Begge er ventet å stå over dagens kamp også men som sist vil vil nok få se litt rotering pga det tette kampprogramment.

Yokohama F Marinos spilte også i midtuken og tok sin tredje strake seier da Consadole Sapporo ble nedsablet 4-1. Det virkelig sprudler av Marinos for tiden og det kan se ut som om de endelig har funnet tilbake til den fine formen fra ifjor. Spesielt offensivt, og de står med ellevel mål på de tre siste kampene hvor særlig nyervervelsen Junior Santos har imponert (to nye mål sist). At Teruhito Nakagawa og Marcus Junior også endelig er skadefri har også hjulpet veldig.

Over 4,5 @ 2,78 (Over 3,5)
Yokohama F Marinos -1,5 @ 4,04 (DNB)

(Alternativ linje i parentes)

Consadole Sapporo – Nagoya Grampus

Nok et tap for Consadole Sapporo sist da de ble banket 4-1 av Yokohama F Marinos på bortebane i midtuken. De er inne i en veldig dårlig periode og står med 0-1-4 på sine fem siste kamper. Uten Musashi Suzuki på topp sliter de offensivt da spillestilen deres er veldig avhengig av å ha raske spillere som kan true bakrom, og den vanligvis så glimrende playmakeren Chanathip Songkrasin sliter fortsatt og har sett ut som en skygge av seg selv de siste ukene.

Råsterk seier for Nagoya Grampus forrige runde da de påførte Kawasaki Frontale deres første tap for sesongen. Det var helt fortjent også og Nagoya ser for øyeblikket ut som Kawasakis nærmeste utfordrer til ligagullet. De har to kamper til gode på Kawasaki og vinner de begge vil de kun være tre poeng bak Kawasaki.

Over 3,5 @ 2,63 (Over 3)
Nagoya Grampus -0,5 @ 2,14 (DNB)


Urawa Reds – Oita Trinita

Knepent tap sist for Urawa Reds hjemme mot Vissel Kobe men kampen kunne ha vippet begge veier. Urawa ligger på 8.plass med 6-2-4 totalt som må sies å være godt betalt med tanke på hvor svake de har sett ut i store deler av sesongen.

Oita Trinita spilte sin tredje kamp på rad uten tap sist da de holdt Kashiwa Reysol til 0-0 i en sjansefattig og jevn kamp sist. De har kun sluppet inn et mål på sine tre siste kamper som er i stor kontrakst fra kampene tidligere hvor baklengsmålene rant inn.

Under 2,5 @ 1,81
Oita Trinita +0,5 @ 2,02

Kashiwa Reysol – Kashima Antlers

Kun 1-2-1 på de fire siste kampene for Kashiwa Reysol så de har ikke klart å opprettholde den fine formen fra tidligere i sesongen. 5.plass til nå med 6-2-4 totalt som må allikevel sies å være veldig bra for et nyopprykket lag.

Kashima Antlers er et lag jeg mener bør kunne konkurrere om en topp 3 plasesring men de har slitt mer enn forventet denne sesongen. Før denne kampen hadde de tre strake kamper uten seier men slo sterkt tilbake med en fortjent 2-1 seier mot FC Tokyo borte sist.

Over 3,5 @ 2,60 (Over 3)
Kashima Antlers DNB @ 2,08

Kawasaki Frontale – Shimizu S-Pulse

To svake kamper på rad nå for Kawasaki Frontale og det kan se ut som de er på vei inn i en en formdupp. De var heldige som klarte 2-2 borte mot Vissel Kobe i midtuken og i runden før det kom deres første tap da Nagoya Grampus slo dem 1-0 hjemme i en tett kamp.

Nok et tap for Shimizu S-Pulse sist da de overraskende tapte 2-3 hjemme mot Yokohama FC. Igjen var det dårlig forsvarsspill fra Shimizu og med 24 baklengs er det kun Consadole som har sluppet inn mer mål enn dem.

Over 4,5 @ 2,78 (Over 3,5)
Kawasaki Frontale -1,5 @ 1,88

Gamba Osaka – FC Tokyo

Gamba Osaka så lenge ut til å stikke av med alle poengene borte mot Kashima Antlers sist men en sen scoring av hjemmelaget førte til at kampen endte 1-1 istedenfor. Kashima var det beste laget og Gamba har vist varierende form de siste ukene og virker ikke å være helt i storform.

FC Tokyo fikk det tøffere enn forventet å tapte fortjent 1-2 hjemme mot Kashima Antlers sist runde. De hadde en fin rekke med fire kamper uten tap før det og ligger fortsatt høyt oppe på tabellen med 6-4-2 totalt.

Over 2,5 @ 1,87
Gamba Osaka DNB @ 1,71

Sanfrecce Hiroshima – Vegalta Sendai

1-3 tap borte mot Yokohama F Marinos sist for Sanfrecce som med det kun har tatt et poeng på sine tre siste kamper. De står med 4-2-5 totalt og har til tross for seks baklengsmål på sine to siste kamper et av de tetteste forsvarene i ligaen med kun 12 mål imot totalt.

Det har vært en tøff sesong for Vegalta Sendai til nå som kun står med to seire på elleve kamper. Det ble nok et tap sist borte mot Cerezo Osaka. Vegalta har tatt nesten alle poengene sine på bortebane denne sesongen og sliter fortsatt med mange skader. Faste spillere som Mate, Cuenca, Germain, Matsushita og Para er alle ute til denne kampen.

Under 2,5 @ 2,11 (Under 3)
Vegalta Sendai +0,5 @ 2,36 (+1)

Yokohama FC – Cerezo Osaka

Yokohama FC står utrolig nok med tre strake seire og har med det klatret opp til 12.plass på tabellen. De har sett gode ut også og spesielt ungguttene Koki Saito og Yusuke Matsuo har imponert framover på banen. J1-karrieren til Ibba ble dessverre veldig kort da han valgte tidligere denne uken å dra tilbake til J2 og Omiya Ardija på lån ut resten av sesongen.

Cerezo Osaka la fort bak seg 2-5 tapet mot Kawasaki Frontale og kom tilbake på vinnersporet med en 2-1 seier hjemme mot Vegalta Sendai sist. De står med 7-3-2 totalt og innehar 2.plass på tabellen. Vinner de hengekampen sin vil de være kun fem poeng bak Kawasaki.

Over 2,5 @ 1,94
Cerezo Osaka -0,5 @ 1,99

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s