Foran 14. serierunde

Consadole Sapporo – Sanfrecce Hiroshima

Consadole Sapporo er inne i en dårlig periode og står med null seire på sine syv siste kamper i alle turneringer. En stor del av det skyldes tapet av stjernespiss Musashi Suzuki og de andre spissene har foreløpig ikke klart å fylle tomrommet etter han. Men ser vi på Consadoles siste par kamper har det ihvertfall vært en forbedring spillemessig og jeg tror de snart kan komme tilbake på vinnersporet. Dagens motstander Sanfrecce Hiroshima er heller ikke i allverdens form og har spilt fire kamer på rad uten seier. De har også sett svake ut defensivt og det bør bli rom for Consadole fremover på banen.

Consadole Sapporo 1×2 @ 3,04 (DNB)
Over 3,5 @ 3,01 (Over 2,5)

Yokohama F Marinos – Kawasaki Frontale

Yokohama F Marinos er tilbake i storslag og har scoret 14 mål på sine fire siste J1-kamper. De vant også på straffer borte mot Consadole Sapporo i cupen i midtuken. I siste seriekamp ledet de lenge 3-1 borte mot Vissel Kobe men måtte til slutt ta til takke med uavgjort etter at Kobe scoret to mål på overtid.

Kawasaki Frontale har vært ligaens klart beste lag så langt denne sesongen og har kun tapt en kamp til nå. De vant 5-0 sist hjemme mot Shimizu (med 39 skudd totalt) og vant hele 6-0 borte mot Vissel Kobe i cupen i midtuken. Men før det hadde de to skuffende kamper så helt uslåelige er de ikke. Jeg tror de kan komme til å få problem her også mot et veldig sterkt Marinos-lag.

Yokohama F Marinos 1×2 @ 3,46 (+0,5)
Over 3,5 @2,71 (Over 3,5)

Shimizu S-Pulse – Kashiwa Reysol

Noen skuffende kamper i det siste for Shimizu og det toppet seg sist med 0-5 borte mot Kawasaki Frontale i en kamp de ble totalt utspilt i. De står med tre tap på rad men hadde en fin periode før det og jeg synes det er et ganske stort potensial i dette Shimizu-laget selv om forsvarsspillet i perioder er under enhver kritikk.

Kashiwa Reysol har bare en seier på sine fire siste kamper i J1 og ser ut til å begynne å merke det tette kampprogrammet. De hadde også mye marginer på sin side tidligere i sesongen men slike ting jevner seg ofte ut etterhvert. Michael Olunga er i en klasse for seg selv offensivt og han scoret to fine mål igjen i forrige kamp da de tapte 2-3 mot Kashima Antlers. Det vil nok bli mye rom for Olunga i denne kampen også men til tross for det tror jeg Shimizu kan få med seg poeng her.

Shimizu S-Pulse 1×2 @ 3,20 (+0,5)
Over 4,5 @ 3,56 (Over 3,5)

Nagoya Grampus – Kashima Antlers

Nagoya Grampus har vært imponerende denne sesongen og de er det eneste laget som har slått Kawasaki Frontale til nå. Sist klarte de 0-0 borte mot Consadole Sapporo som må sies å være et ganske heldig resultat for dem da Consadole var det klart beste laget og bommet til og med på straffe på overtid.

Kashima Antlers med to fine borteseire på rad mot FC Tokyo og Kashiwa Reysol og i typisk Kashima-stil snudde de kampen i andre omgang etter en dårlig start. De har sakte men sikkert begynt å klatre på tabellen men møter et defensivt solid lag her med en smart manager i Ficcadenti så jeg holder en knapp på hjemmelaget i denne kampen.

Nagoya Grampus DNB @ 1,92
Under 2,5 @ 1,93

Vegalta Sendai – Gamba Osaka

Vegalta Sendai fortsetter å slite og de står nå med kun en seier på sine elleve siste kamper. De har den lengste skadelisten i ligaen og til denne kampen mangler de enda et par nye spillere. De er allikevel et tøft lag å møte og gir seg aldri uten kamp så det kan fort bli en jevnspilt affære her. For Gamba Osaka er heller ikke i allverdens form men bør allikevel være gode nok til å få med seg minst et poeng i denne kampen.

Gamba Osaka DNB @ 1,74

Shonan Bellmare – Vissel Kobe

Stakkars Shonan Bellmare ligger helt sist med bare fire poeng på 13 kamper og de har en forferdelig rekke med åtte strake tap. Sist ble de 0-3 tap borte mot FC Tokyo og det er ikke mye som fungerer hos dbem for tiden. Tarik Elyounoussi har ikke hatt den effekten de hadde håpet på og er som regel henvist til benken da de heller velger å bruke 22-år gamle Yuto Iwasaki på topp. Det er helt sikkert en grunn til det da de kanskje håper at Iwasaki vil kunne utvikle seg til en topp spiller med økt spilletid. Men det er nok tvilsomt da Iwasaki er i beste fall en J2-spiss i mine øyne.

Et ydmykende tap for Vissel Kobe i cupen i midtuken da Kawasaki Frontale slo dem hele 6-0 borte. Det stor i sterkt kontrast til ligaoppgjøret et par uker tidligere da Kobe holdt dem til 2-2. Og i forrige kamp ble det 3-3 mot et annet storlag Marinos så Kobe har ikke vært så aller verst i det siste om man ser bort fra cupen. De bør vinne denne også men oddsen på dem er ikke allverden og Over 3/3,5 er mer interessant for min del.

Over 3,5 @ 2,63 (Over 3)

Oita Trinita – FC Tokyo

Stigende formkurve for Oita trinita selv om det ble et kneept 1-2 tap sist borte mot Urawa Reds. De spilte allikevel en ok kamp og hadde tre kamper på rad uten tap før det. De er et vrient lag å møte og FC Tokyo roter det ofte til for seg selv mot antatt svakere lag. Men Tokyo er i god form og i en tøff kamp i cupen i midtuken mot Nagoya vant de til slutt 3-0 hjemme. Og på bortebane er de foreløpig ubeseiret i ligaen denne sesongen med 4-4-0 totalt. Men jeg allikevel god verdi i å backe hjemmelaget her, ihvertfall med en +0,5.

Oita Trinita 1×2 @ 3,79 (+0,5)
Under 2,5 @ 1,75

Sagan Tosu – Yokohama FC

Dette blir første kamp for Sagan Tosu på nesten en måned da samtlige av kampene deres ble utsatt pga corona-utbrudd i Sagan-leiren. Hvordan det har påvirket laget er vanskelig å si men det er vel grunn til å tro at det ihvertfall ikke har hatt en positiv effekt. De møter et Yokohama FC-lag her som er i godt slag selv om de tapte 1-2 hjemme for Cerezo Osaka sist. Før det hadde de tre strake kamper og i nåværende tror jeg Yokohama har gode muligher til tre poeng her.

Yokohama FC DNB @ 2,06
Under 2,5 @ 1,78

Cerezo Osaka – Urawa Reds

Nok en seier for Cerezo Osaka sist som ligger helt opp på 2.plass på tabellen. Avstanden opp til Kawasaki på 1.plass er fortsatt stor men Cerezo har en kamp til gode og Kawasaki er for tiden i et veldig tøft kampprogram så det kan fort forandre seg.

Urawa Reds på 5.plass vant også sist og har tre seire på sine fem siste kamper. Men de sliter som regel mot gode lag og kan få det tøft her. De er fortsatt veldig avhengig av Leonardo på topp og han vil ikke få det lett mot det som kanskje er ligaens beste forsvar her.

Cerezo Osaka -0,5 @ 2,17
Over 2,5 @ 1,95

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s