Foran 16. Serierunde (Lørdag)

Shimizu S-Pulse – Kashima Antlers

Shimizu S-Pulse er i forferdelig form og står med fem strake tap i J1. De har gåt ttilbake til gamle vaner med håpløst forsvarsspill og har sluppet inn hele 18 mål på sine fem siste kamper som gir et snitt på 3,6 mål imot per kamp. De virker å lide veldig uten Elsinho som ikke har vært involvert i noen av deres siste kamper av ukjente årsaker men har utenom det et tilnærmet skadefritt lag (utenom langttidsskadde Ishige).

Kashima Antlers er i andre enden av formskalaen og står med fire strake seier hvorav tre av dem kom på bortebane. De virker å trives bedre på fremmed gress denne sesongen og de bør ha gode muligheter til tre nye poeng her.

Kashima Antlers -1 @ 2,01

Visel Kobe – FC Tokyo

Det er ikke så mye å juble for i Kobe om dagen som kun har vunnet en av sine syv siste kamper i ligaen. Det ble et nytt tap sist 3-2 borte mot Kawasaki Frontale, men de ledet lenge 2-1 og kunne med litt mer helle ha fått noe med seg fra den kampen. Kobe har spilt veldig mye uavgjort idet siste og hadde før Kawasaki-kampen tre strake uavgjort-kamper. De mangler fortsatt flere nøkkelspillere som Iniesta, Vermaelen og Douglas.

FC Tokyo har fått sving på sakene i det siste og har tre strake seire. De har kun tapt tre kamper denne sesongen og er med i kampen om en topp 3 plassering. De har hatt litt problemer med skader denne sesongen og har også solgt unna et par spillere som gjør at de sitter igjen med en relativt tynn stall som kan telle imot senere i sesongen. Men her tror jeg de fort tar tre nye poeng.

Under 3 @ 1,77
FC Tokyo DNB @ 1,83

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s