Den kinesiske toppklubben Jiangsu FC opphører med umiddelbar virkning

Den kinesiske Superligaklubben Jiangsu FC (tidl. Jiangsu Suning) er lagt ned pga økonomiske problemer knyttet til eierselskapet Suning Group. Dette gjelder også damelaget deres og alle ungdomslagene.

Jiangsu vant den kinesiske ligaen for første gang i klubbens historie ifjor, mens damelaget deres gikk til topp i Kina så nylig som i 2019. Suning Group er involvert på eiersiden i italienske Inter så dette kan potensielt ha betydning for dem også.

Jiangsu har vært et av lagene på verdensbasis som har brukt mest penger på overganger og lønninger de siste årene, og hentet som kjent brailianerne Ramires og Alex Teixeira for rekordsummer tilbake i 2016. Andre kjente profiler som har er eller har vært innom Jiangsu er italienske Eder og den brasilianske spissen Jô.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s